Mit használunk

Cégünk 4 és 6 motoros forgószárnyas drónok segítségével rögzít a levegőben fotókat és videókat. A forgószárnyas kialakítás előnye, hogy egy helyben stabilan is képes lebegni, a körülményektől függően, 10-15 percen keresztül, leszállás nélkül. 

Az alábbi képeken az általunk használt, különböző típusú és méretű drónjaink láthatók. A megrendelői igények és a feladatok jellege határozza meg, hogy mikor melyiket alkalmazzuk. 

198

hexa

phantom 2v
A 3 tengelyes kamerastabilizátoroknak köszönhetően a felvételek rezgés és elmosódás mentesek, így a szeles idő sem jelent akadályt a munkavégzésben. Az irányváltások, széllökések a rögzített videón nem jelennek meg. A felhúzható talpak miatt a képrögzítést soha nem zavarja azok jelenléte.

A fedélzetre szerelt GPS modulnak köszönhetően a levegőben a pontos pozíció és iránytartás megoldott, ilyenkor a pilóta könnyebben tud a filmezésre figyelni.

A fedélzetre szerelt bluetooth modul segítségével koordináta alapú, előre programozott, automatikus repülésre is lehetőség van, akár a látóhatáron túlra. Az útvonalat igény szerint el lehet tárolni, így az adott terület későbbi állapotfelmérése során pontosan az előző útvonalon lehet a repülést elvégezni, pontosan ugyanazon a magasságon.

Repülés közben a földi állomás monitorán folyamatosan figyelemmel lehet kísérni a kamera által rögzített élőképet, ezáltal repülés közben is lehetősége van a megrendelőnek módosítani az igényeket.

DE2E3080
Nyílt területen, közvetlen irányítással akár 1,5km-es távolságra is el lehet repülni, autonóm repülés esetén pedig csak az akkumulátorok kapacitása szab határt a lerepülhető terület méretének.

DE2E3079
A felhasznált kameráinkkal a legújabb fejlesztéseknek megfelelően, nagy felbontású képek és videók készíthetők, normáltól az extra széles látószögig, a látható és infraközeli színtartományban egyaránt. 24 megapixeles fotókkal és akár 4k minőségű (4096 x 2160 felbontású) videókkal lenyűgöző felvételek készülnek a levegőben.